FC Barcelona Juvenil
BENVINGUTS AL BLOG DE L'EQUIP JUVENIL DEL HANDBOL BARÇA.
Segon sector a Carboneras (Almeria. Sortid el dijous a les 17h de Sant Joan Despí.

martes, 31 de agosto de 2010

Benvinguda!!

Comença una nova temporada i ens retrobem pares i jugadors en un equip nou, el JUVENIL del Futbol Club Barcelona d'handbol!!.

Aquest és motiu sufiicent per obrir aquest nou BLOG que ens permeti compartir l’experiència.

Es un espai on tots els que hi entreu podreu tenir informació de primera mà sobre el nostre equip i els partits que jugui, on podreu expresar la vostra opinió, on trobareu les fotos dels partits i probablement alguns videos també. També posarem a la vostra disposició y pel vostre coneixement les dades sobre els partits, els pavellons on es juguin i com arribar-hi, els horaris d'entrenament i tot allò que sigui important i ens ajudi a avançar en la temporada!!

El que es veu és el format del blog. Veureu que hi ha una secció d'enllaços, un chat on podeu deixar misatges, i també la possibilitat de deixar comentaris en les diferents entrades que es vagin fent!!

Volem fer menció de que encara estem en la fase de preparació del blog, i per tant algunes coses encara no hi estan posades esperant la confirmació per part del club.

També necessitarem el permis dels pares dels jugadors per poder publicar les fotos dels nois a la pàgina que hi ha a tal efecte i que es troben en l'apartat adreces d'interés.

El correu on podeu enviar la confirmació/autorització per la publicació de les fotos dels nois és: cat.catman@gmail.com

Finalment no cal dir que qualsevulla suggerència serà molt ben rebuda!!


Quedem a la vostra disposició

Toni Lozano, Eduard Vidal i Paco Rueda

No hay comentarios:

Publicar un comentario