BENVINGUTS AL BLOG DE L'EQUIP JUVENIL DEL HANDBOL BARÇA.
Segon sector a Carboneras (Almeria. Sortid el dijous a les 17h de Sant Joan Despí.

lunes, 12 de septiembre de 2011

Benvinguts a la nova temporada!!!

Ja hi som un altre cop, aquest any ha estat un inici molt trepidant, una temporada llarga per alguns dels membres de l'equip, i una pretemporada intensa amb entrenaments sota una calda intensa, i una pila de partits per anar conjuntant l'equip.

Després del torneig disputat a sabadell, i del qual l'equip ha resultat guanyador, esta clar que tot i les absencies, tenim equip. Una porteria molt be protegida pels tres porters, una defensa intensa com li agrada al mister, i un contratac rapidissim, tot i que s'ha d'acabar de conjuntar tot, dona molt bones vibracions.

Malgrat les lesions de Juande e Ivan, i les absencies per la convocatoria de la espanyola, de Massip, Gumà i Uri Rey, i la incorporació d'en Jordi meavilla tornat del seu viatge, els nostres nanos van demostrar caracter lluitador, i tot i el cansanci acumulat, i les mencionades absencies van assolir uns resultats encoratjadors pel que sens ve aviat a sobre, la lliga!!!

Esperem que tot continui aixi i millorem encara més, i que els lessionats evolucionin rapidament cap a bé i disfrutem del handbol tots plegats!!

Molta sort i molt de respecte cap els contraris, ells tambe juguen, i no s'els pot mai subestimar!!

Anims

No hay comentarios:

Publicar un comentario